Hidh hapin tënd

 
Universiteti Metropolitan Tirana është guida juaj drejt edukimit, punësimit dhe karrierës tuaj. Ju hidhni hapin ne shtrojmë rrugën!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Universiteti Metropolitan Tirana hap thirrjen për kandidatë doktorature në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike dhe IT

 
 
60
 
Numri i Bashkëpunimeve Ndërkombëtare
 
140
 
Numri i Institucioneve Partnere
 
 
 
5
 

Vite akredituar “Shkëlqyer” nga Agjencia Britanike e Akreditimit

 
 
 
24
 

Numri i Programeve të Studimit

 
 
 
 
 
 

Lajme & Aktivitete

 

 
 
 

16

 

Qershor

 
2022
 
 
 
Dr. Roland Subashi – Përgjegjës Departamenti i Shkencave të Administrimit u mirëprit nga Universiteti i Molises në Itali për një javë trajnimi mbi ndërkombëtarizimin
 
 
 
 
 
 
 

12

 

Qershor

 
2022
 
 
 
Përmbledhje e aktiviteteve më të rëndësishme të javës 6-12 Qershor 2022 në Universitetin Metropolitan Tirana
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9

 

Qershor

 
2022
 
 
 
Programi i Shkëmbimit Erasmus+ Kamila Kolumcaj në UPEC France
 
 
 
 
 
 
 

31

 

Maj

 
2022
 
 
 
Universiteti Metropolitan Tirana (UMT) shpall hapjen e regjistrimeve për programin e ciklit të tretë të doktoraturës në “Inteligjencë Artificiale dhe Sisteme Inteligjente” të ofruar nga Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe IT.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pyetjet më të shpeshta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alumni

 

 
 
 

Metropolitan Incubator

 

 
 
 
 

Informacion

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Përgjatë një dekade në sektorin e arsimit të lartë, Universiteti Metropolitan ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Në edicionin e katërt të Start-Up City, festivalit të ideve dedikuar nxënësve ...
 
 
 
 
 
 
 
 
Universiteti Metropolitan Tirana - Hidh hapin tend!
 

Cili është programi i studimit më i mirë për ju?

 
 
Universiteti Metropolitan Tirana ka përgatitur pyetjet e mëposhtme për t’ju orientuar se cila nga fushat e studimit mund t'ju përshtatet më mirë për të ndjekur studimet në universitet:
 
 
 
 

Rrjetet Sociale